Craniosacralis érintés Bodywork 1 képzés

Sopron, 2019. Augusztus 11-12-13

Csak kiscsoportos képzés lesz ezentúl, ami 4 főt jelent. Ez a számomra is mélyebb átadást tudja biztosítani, a személyesebb odafigyelést és megértést. A képzés nem követi a hagyományos Craniosacralis iskolák képzéseit!

Az első modulban a jelenlét, a lelassulás, a másik ember érzékelése, a másik ember drámáiba nem belépés, érintés alapok, a Forrás, a fascia, a craniosacralis rendszer felépîtése, elmélete, ezen alapuló érintés technikàk a fő alapok.

A képzésen az alapvető érintés általi etikákat kihangsúlyozzuk, mint a másik ember nem manipulálása, a határok tiszteletben tartása, őszinteség.
A képzés erről szól a technika mellett, hogy hogyan tudunk jó segîtők, kezelők lenni ilyen viszonylatban. A nyúl üregébe erőszakkal nem lehet behatolni, mert összeomlik. Îgy van a problémáink gyökerével is. Idő, türelem és maximális Jelenlét a kulcs az ok végső feloldásához.

Fasciális mozgásterápiás gyakorlatok kiegészîtői a kezeléseknek, ezért ezekbe is betekintünk ( smr henger, Fascia Fitness)

A képzés mozdulatai beillesztehetőek más manuális terápiákba, de önálló kezelésként is használható. A végleges képzés 3 modulból áll.

A képzésen való részvétel mindenki számára nyitott, aki nem csak egy technikát szeretne megtanulni.

Hozzájárulás 200 Euro.Továbbiinformációt emailban adok:

gaby@craniomassage.info