Craniosacralis Bodywork Concept Tréning 1-2-3


A Craniosacralis Bodywork tanfolyamok több lépcsős képzésből állnak, max. 4-6 fő részvételével. Nem követem a Craniosacralis terápia iskoláinak képzését, ezért akik hivatalosan craniosacralis terapeuták szeretnének lenni, azok keressenek fel egy másik iskolát. A képzés itt a craniosacralis és biodinamikus, a Forráshoz kapcsolódó gyógyításról szól, ami valójában egy Életút, egy Önmegismerés folyamata, egy Belső Alkímia. Foglalkozunk a testtel, fizikai mozgásos gyakorlatokon keresztül és ugyanúgy a tudatunkkal, mentális gyakorlatokon keresztül. Megtanuljuk mi a valódi együttérzés, hogyan tudjuk ezt a mindennapokban gyakorolni, és a másokkal való segítésben. Megismerjük a Jelenlét hatását, a lelassulás fontosságát és az okok nem kutatásának hasznosságát.  Csak akkor fogunk egymás gyógyításával foglalkozni, amikor már azok az alapok megvannak, ami szükséges ahhoz, hogy lássuk a másikat, elfogadóak és türelmesek tudunk lenni. Ezért csak olyanoknak ajánlom a képzést, akik nem egy technikát szeretnének megtanulni, hanem a valódi gyógyulást, gyógyítást, mégha az lassabb folyamat is esetenként.

Az első modul anyaga:

-Lelassulás

-Jelenlét fogalma, gyakorlatok

-Testben levés-mi az, hogy nem vagyunk a testünkben?

-Egész-rész viszonya a gyógyításban

-Mi a holisztikus egészség fogalma?

-Mire jók a gyógyítási technikák? Kell e technika?

-Hogy érzékelem magamat, érzékelem egyáltalán magamat?

-Szemlélődés gyakorlatai

-Érintem magamat-mit érzékelek?

-Testintelligencia fogalma-újrarendeződünk?

-Gyógyulni akarok vagy gyógyítani? Ki az a gyógyító?

-Craniosacrális rendszer fogalma, gyakorlatok az érzékelésére

-Fascia-kötőszöveti háló elmélete-gyakorlatok az érzékelésére

-Fascia fitness bevezető gyakorlatok

-és még ami belefér….

A tanfolyam modulonként 200 euro/3  nap,  amely tartalmazza a jegyzetet, egyéb oktatási anyagot és a kiscsoportos foglalkozást (max.4-6 fő)

A jelentkezést emailban (gaby@craniomassage.info) fogadom el és  a 10000Ft előleg befizetésével válik véglegessé.  A tanfolyam kezdése előtt 3 héttel való lemondás esetén 100%-ban, 2 héttel előtte 50%-ban van módomban az előleget visszautalni.

A jelentkezés az űrlap kitöltésével teheted meg!