Vélemények

“A beszámolóm a szerdai kezelés után a következő: amikor is a bal lábamat sokáig kezelted.Csüt fájt a bal lábam, sántikáltam néha, úgy jobb volt, szóval a “csak” kranió mozgatás óriási hatást váltott ki.Este örültem is, hogy streching van, arra elmentem, olyan gyakorlat is volt, amit mutattál. Totál eltűnt az a jellegű fájdalom, (kicsit kardióztam is) és mára szinte nem érzek különbséget a két lábam között, mint általában eddig, “kiengedett”  a bal lábam is.Köszönöm!!” (Andi)

“Úgy gondolom ez a tudás hasznos lehet a továbbiakban is (hiszen ezzel múlt el korábban az idegesítő füldugulásom, most pedig a kettős látásom szűnt meg!) tehát biztosan jótékony, pedig kissé szkeptikusan hallgattam az előadást de rövid idő alatt átértekelődött bennem minden mert saját magamon is ereztem a hatását.” (Dia az 1. tanfolyam után)

“Képzeld, a második szint elvégzése után elmúlt a lumbágóm, amitől már 21 éve szenvedtem…! Először csak arra gondoltam, hogy egy kicsit könnyebb lett, a derekam nem fáj annyira, de ez hamarosan úgyis elmúlik és jön újra a jól ismert fájdalom. Azóta egyáltalán nem fáj a derekam! Jó, a karácsony előtti otthoni takarítás – rendrakási mizériában persze, hogy éreztem, de hát az meg sem közelítette a korábbi állapotot. 10 C fok alatt már a kínok-kínját álltam ki és alig tudtam mozogni, emiatt gyűlöltem a hideget/telet és most semmi bajom. Miután a kettős látásom megszűnt az első foglalkozás után (csak az óralap szerinti 10 óra magasságában tapasztalom, az meg kit érdekel, ha valami érdekeset látok, akkor odafordulok és megnézem szemből) már voltam Esztergomban oktatóval vezetni és jól ment, hamarosan “élesben”/önállóan is fogok vezetni. ” (Dia a 2 tanfolyam elvégzése után)

“Kedves Gabi! Szeretném Neked megköszönni a tegnapi kezelést. Nagyon régen aludtam ilyen mélyen, szép álommal fűszerezve és kisimultan, boldogan ébredtem. ” (Mária)

“Autista kisfiam a kezelések után elkezdett tagoltabban és érthetőbben beszélni. Nyugodtabb, nyitottabb, kiegyensúlyozottabb lett.”

” A szívidegesség panaszaim 3 kezelés után elmúltak” (István)

“A kezelés első időszakában erősebben éreztem a testem fájdalmait,  ami az én esetemben egy öröm is volt, mert deréktól lefelé nem éreztem igazán semmit a balesetem óta (részleges bénulás). Aztán egyfajta ellenállás alakult ki bennem, ahogy kezdtem volna jobban érezni magam, és minden kezelés után-de már alatta is- hányingerem lett és egyfajta váladékot köhögtem ki. 3 hét szünetet tartottunk a kezelésben és e közben javult az étvágyam és a testem elkezdett jelezni, hogy élni akar. Ettől kezdve a kezelések már nem okoztak rosszul létet, hanem minden alkalommal jóízűen elaludtam és éhesen ébredtem fel. A karommal most már fel tudom valamennyire húzni magamat, és érzem, hogy jön vissza az életerőm. Mély belső folyamatok indultak meg bennem, ami által felismeréseket teszek nap, mind nap. Tudom, hogy nemsokára lábra fogok állni ismét.”( több hónapja ágyban fekvő gerinc sérült ffi)

“Szeretnék megosztani egy személyes történetet. Jakab fiammal baleset történt az iskolában. Játék közben eltalálta a felső ajka és az orra közti részt egy repülő lábas. Vérzett az orra a szája, és hatalmasra duzzadt az ütés helye. Amikor leapadt a duzzadás , Jakab fél arca nem mozgott, nem pislogott és nem tudta csak félmosolyra húzni a száját. Elvittem Szommer Gabihoz ,aki megkezelte a Craniosacralis Biodinamika terápiával, és engem is megtanított néhány fogásra,amit gyorsan és kônnyedén sajátítottam el. Mãr az első kezelés is hozott változást. Miutãn egy hétig mindennap én is kezeltem Jakabot, teljesen meggyógyult. Mosolyog, pislog egyszerre mindkét szeme, kisimult ês vidám lett. Hálás köszönet ezért a csodás egyszerű de nagyszerű módszerêrt,ês a gyógyulásért, Jakabnak ,Gabinak,a módszernek, és magamnak! Szeretettel ajánlom ezt a módszert minden gyógyulni kívánó embernek! Szeretettel! Halász Anita”

>”Arnival 8 hósan kerestük fel Gabit craniosacralis kezelés miatt. A problémánk az volt, hogy kisfiúnk csak feküdt mint egy csecsemő hanyatt, egész nap. 6 hetes korától dévény, gyógytorna, neurológus, tsmt, összesen 8 szakember látta de semmi fejlődés. Az egyik gyógytornász ismerősünk ajánlotta a craniot. Így hát elmentünk a Gabihoz. Már 1 kezelés után megszünt a gerinc melletti izom behúzódása, ami miatt úgy nézett ki, mintha gerincferdülése lett volna és lazábban mozgott a kisfiúnk. Második kezelés után elkezdett forogni, bejárta így a lakást. Ferde nyak miatt is aggódtunk, hol jobb hol bal irányba biccentette,időjárásváltozás, növekedési ugrás stb-kor. 4 kezelés után nem tért vissza a ferde nyak! Egy csoda történt. Összesen 7 kezelésünk volt, hetente egy. 11 hónaposan kúszni kezdett, rá 2 hétre szabályosan mászni. Nagyon szépen utolérte magát és semmi sem maradt ki.”>Szívből ajánlom mindenkinek, egy igazi csoda! Ráadásul kellemes,nyugodt légkör és nem utolsó sorban nem sír a gyerek. 😊” Sógorka Veress Andrea

” A SMR hengerezéssel végzett gyakorlatok már az első alkalom alatt és után nagyon nagy változásokat hozott be a mozgásszervi problémáimban. Gerincsérvem van, amit nem kell még műteni, de egy alkalommal alig tudtam megmozdulni, ezért kórházba kellett mennem. Szinte nem tudtam lépni, minden mozdulatra erős fájdalmaim voltak. A kórházban feküdtem két hétig, és kaptam rehabilitációt, ami sokban segített, de egy ismerősöm javaslatára kerestem fel Gabit, aki az állapot felmérés után kezdte el velem ezeket a gyakorlatokat. Odafigyelő türelme és finomsága nagyon kellemes volt számomra, és éreztem, hogy biztonságban vagyok. A gyakorlatok eleinte néha fájdalmat okoztak, de bíztam benne és mivel figyelt rám, ezért pontosan csak annyit gyakorlatott végeztetett, amennyit akkor a testem maximálisan meg tudott csinálni. Folyamatosan éreztem a lábaim, derekam ellazulását és feltöltődését már az első alkalommal.  Mikor befejeztük sokkal könnyedebben és biztosabban álltam a lábamon, nagyon örültem. Ezután kaptam egy érintéses kezelést is, amivel éreztem, hogy teljesen megnyugodtam. Örömmel vártam a következő alkalmat és minden alkalom után csodálatos változásokat tapasztaltam a testemen és az életem több részén.  6 alkalom után már csak akkor megyek vissza Gabihoz, amikor a stresszt nehezen kezelem, a járásom biztonságos lett, a derekam rendben van (tornászom otthon is azóta). Nagyon örülök, hogy megismerhettem Gabit és a kezeléseit! Ildikó

 

“Motoros balesetet szenvedtem. Esés után nekiütődtem egy sziklának, ami következtében kiugrott a vállam. Felkelés után visszatettem és bár fájt nem mentem orvoshoz egyből. Mikor hazajöttem a kirándulásból még is elmentem orvoshoz, mert folyamatosan fájt, aki kenőcsöt, gyulladáscsökkentőt adott rá. Miután ez sem segített, ezért elmentem egy klinikára, ahol akupunktúrával és valamilyen manuálterápiával is kezeltek, de sajnos a fájdalom minimálisan csökkent csak. Pihentettem pár hétig, de a munkám miatt igazán nem tudtam (burkoló, festő vagyok), ezért ezzel a fájdalommal és a könyökömbe kisugárzó és látható izomrángásokkal éltem. A balesetem után kb. fél évvel ajánlotta egy masszőr Gabit, aki megkezelte az egész testemet, mert elmagyarázta, hogy a kötőszöveti hártyaréteg(fascia) egy egész egység, amiben történt nekem is a sérülésem és az egészet kell kezelni ahhoz, hogy igazán ki tudjon oldódni. Többet foglalkozott persze a vállammal, kezemmel, lapockámmal, de a fejemet is érintette. Egy részem ellazult, de a kezelés végén mikor megkérdezte, hogy hogyan érzem magam, azt kellett mondanom, hogy borzasztóan felerősödtek a fájdalmaim. Rákezelt még egy kicsit ezután, de azt mondta, hogy ez bizonyos esetekben normális, mert a szöveti réteg most új helyre került, átrendeződött az izmokhoz képest és emiatt még fájhat. És van olyan, hogy gyógyulási krízis. Felajánlotta, hogyha másnapra nem csökken a fájdalom, akkor menjek vissza hozzá ingyen kezelésre, mert akkor még rádolgozik. Egész este nagyon fájt, igazából nem örültem a kezelésnek emiatt. Másnap reggel a felkelés után örömmel vettem észre, hogy a fájdalom teljesen lecsökkent, még az előző állapotomhoz képest is! Rám írt Gabi, hogy hogyan vagyok és akkorra már szinte nem is éreztem a fájdalmat! Egy hét alatt, mire eljutottam hozzá megint ,a rángás teljesen megszűnt a karomban és a fájdalom is elmúlt. Még 2 kezelést adott ezután, és megtanított a hengerekkel való és a kezem, vállamat ellazító gyakorlatokra, amikkel otthon karban tudom tartani magamat.  Azóta is motorozok folyamatosan és tudom végezni a munkámat. Mihály”

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.