Mi is az az Orgonit? Segítség az elektroszmog, wifi jelek, stb. esetén-tapasztalásaim

Ha szeretnéd otthonodat megvédeni a földsugárzástól, elektroszmogtól és egyéb sugárzásoktól, akkor ajánlom az orgonitot. Találtam egy céget, akinek a „díszeit”, medáljait kipróbáltam és nekem érdekes és jó tapasztalataim lettek. Az alvásom változott és az életerő áramlásom is jobb lett, a jobb csípőmben levő fájdalmam elmúlt amikor az egyik piramis alakú „díszt” megfogtam…Már régóta hallottam róla, de nem jutottam hozzá. Ajánlom szeretettel itt a FB-on is vannak: orgonelife céghttps://www.facebook.com/OrgoneLife/?fref=ts
„Az orgonit elnevezés az „orgon” szóból származik, mely életerőt jelent. Dr. Wilhelm Reich bizonyította először ennek az energiának a létezését, mely mindenütt megtalálható a természetben. Többféle elnevezése van pl. Prana, Chi, kozmikus erő stb. Különböző formái léteznek, lehet semleges, pozitív és negatív. Dr. Reich kutatásai során ennek az energiának a viselkedését és tulajdonságait tanulmányozta. Épített egy orgon akkumulátort fémből és szerves anyagból , megfigyelte, hogy az orgon energia képes volt semlegesíteni a nukleáris sugárzást is, orgonit kabinjaiban pedig rákos betegeket gyógyított sikeresen.
Az orgonit fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta keveréke, mely a Reich akkumulátorokhoz hasonlóan éterikus energiát vonz. A különböző kristályok hozzáadása növeli az orgonit hatékonyságát. Az orgonit tehát egy folyamatosan működő, nagy hatékonyságú energetikai transzmutációs berendezés, mely a negatív energiákat (mobiltelelefon jelek, WiFi, stb) pozitív életenergiává alakítja. Az orgonitba helyezett feltöltött kvarckristály soha nem merül le, mert a szárítási folyamat során a gyanta zsugorodik, ezáltal nyomás alatt tartja kristályt és folyamatos működésre készteti.”