Fascia Connector workshop Ana Outsubo-val

A Fascia Connector egy olyan fascia tréning eszköz, világújdonság, amellyel megkönnyíthető a fasciális nyújtó és erősítő gyakorlatok elvégzése. Biztonságot ad az olyan embereknek is, akik komoly mozgásszervi problémákkal küszködnek. Megtanítja a használóját a helyes fasciális nyújtásra, segít a teljes fascia láncok érzékelésére a mozgás közben.
Minden olyan edzőnek, trénernek, fasciális nyújtással – mozgással, fascia kezeléssel foglalkozó embernek ajánlott ez a workshop, aki szeretné könnyebbé és biztonságosabbá tenni a munkáját.

Ana Outsubo, a FC kifejlesztője Brazíliából jön el előszőr Magyarországra, hogy bemutassa ezt a fantasztikus eszközt!
Ana gyógytornász, pilates oktató és több fascia mozgás workshopot végzett el a világ több táján. Magyarországon is ismert Concept- Rossmann (Oriolusmednél tanulható fascia tréning) megalkotójától, Markus Rossmantól is tanult, akivel Brazíliában közös workshopokat tartanak.
Mostani alkalom azért is fantasztikus, mert a workshop után repül át Münchenbe, ahova meghívták az Euro Meeting sport rendezvényre, ahol két nap fogunk bemutatót tartani. Így Európában mi vagyunk az elsők, akiknek workshopot ad. https://www.euro-education.com/euro-meeting

Magamról: Anával a fascia fitness tanáromon (Markus Rossmann) keresztül ismerkedtem meg. 2019.szeptemberében találkoztam vele Olaszországban, ahol megtanultam tőle a FC használatát. A Fascia Bodywork Edzői tréningjeim része lett és Magyarországon egyedül oktatom ezt a módszert. Öröm számomra, hogy Ana megtisztel minket a látogatásával és átadja a tudását!

A workshop Fascia elméletből és sok gyakorlatból áll. Angol nyelven folyik a tanítás, végig magyar tolmáccsal.

A képzés díja 100 Euro, amely tartalmaz egy Fascia Connector eszközt is.

Jelentkezéseket a következő email címre várjuk.
gaby@craniomassage.info

További információk:
+36304126177

A létszám maximalizált, ezért csak az emailban való jelentkezést fogadjuk el!

Várunk minden érdklődőt szeretettel!

Ana Outsubo & Szommer Gabriella

https://www.anaoutsubo.com.br

https://www.facebook.com/events/556159584973240/