Fascia Connector workshop

Fascia Connector workshop: 

A Fascia Connector (későbbiekben FC) egy olyan eszköz, amely segíti a fascia érzékelését és segítségével a gyakorlatok sokkal biztonságosabban, és precízebben hajthatóak végre. Az FC -ral való mozgás megtanítja használóját, hogy ne izomból nyújtson, mivel így csak részek kapcsolódnak be, hanem mint egy külső fascia, az egész résszel dolgozzon, végig érezve az egész fascialánc lefutását. A modern mozgásos gyakorlatok a biomechanikus szemlélet helyett a biotensegritást alkalmazzák, ahol a hangsúly a teljes test egységének összekapcsolásán van. Mivel a fascia egy teljes hálózat, ahol a részek egymásra behatással vannak, ezért a helyes mozgás csak így kivitelezhető, és lesz eredményes. és sérülés mentes. A dinamikus nyújtás a FC-al sokkal hatékonyabb és biztonságosabb lesz. A FC megakadályozza, hogy túl erősen, hirtelen mozdulatot végezzen a használója és emiatt megsérüljön. Biztonságot ad az olyan embereknek is, akik komoly mozgásszervi problémákkal küszködnek.

Több funkcióját ki lehet használni, mert használható erősítésre , vagy helyettesítheti a botot is.
Minden olyan edzőnek, trénernek, fasciális nyújtással – mozgással, fascia kezeléssel foglalkozó embernek ajánlott, aki szeretné könnyebbé és biztonságosabbá tenni a munkáját. Minden olyan embernek ajánlott, aki szeretné biztonságosabbá, precízebbé és könnyedebbé tenni a nyújtását, erősítését.

Ana Outsubo pilates oktató és fizioterapeuta fejlesztette ki a Fascia Connector-t és az azzal való munkát. Brazíliában él és a világ több táján tanítja módszerét és képez trénereket.

Európai képviselőjeként és az eszköz európai forgalmazójaként  Magyarországon egyedül oktatom ezt a módszert. 

A Fascia Connector eszköz 2 színben(piros és kék ) megrendelhető szintén tőlem 6000Ft ért.

Képzések: 

Bécs,

Budapest folyamatban

Hozzájárulás: 110 euro vagy 45 000 Ft a Fascia Connector eszközzel együtt. Amennyiben már rendelkezel vele, akkor annak az összege levonásra kerül.

Jelentkezés: gaby@craniomassage.info