Meditációim

MEDITÁCIÓ

_IGP5735

A MEDITÁCIÓ-t már a természetgyógyászat tanulmányaim alatt is megismertem, de igazán a taoista alkímia gyakorlataimon keresztül kezdtem belemélyedni. Közben a buddhizmus különféle ágazatával is megismerkedtem és gyakoroltam a különböző meditációkat. Mantrákat, vizualizációs technikákat gyakoroltam, és figyeltem a tudatomra kifejtett hatásait. Az Integrál Taichi Mesterem adott végül kifejezetten „rám szabott” meditációt, ami által megtapasztalhattam a saját világom átalakulását. Tanultam tőle később 5 elem meditációt, mély-relaxációs meditációt és ősi buddhista-taoista-zen alapokon nyugvó, de átalakított meditációkat is. A Craniosacralis Biodinamika kezeléseim hatására még mélyebb JELENLÉT-et kezdtem elérni a munkám közben és a tanításaim közben is, és egyre jobban és mélyebben átéltük a tanítványaimmal a belső csend és fény állapotát, miközben pedig beszélgettünk, gyakoroltunk. Megtapasztalhattam a világot átjáró „Élet Lélegzete”, Tao, Univerzum, Isten ereje, esszenciájának hatását, amely által egyéni meditációk is megjelentek a tudatomban.

A meditáció számomra a hazatérés önmagamba, ahol belül béke és nyugalom van. Határtalan öröm, nyitottság jelenik meg ebben az állapotban, amikor tudod, hogy a világban rend van…

És ez a mindennapokban is elérhető, nem csak egy hegyen üldögélve valahol távol a civilizációtól. Most nem az a dolgunk, hogy elvonuljunk, hanem, hogy a tudást gyakoroljuk a hétköznapokban. Ezt szeretném átadni azoknak az embereknek, akik eljönnek és gyakorolnak velem.