BEMER Fizikai Érterápia

BEMER fizikai érterápia egy kiemelten hatékony terápiás módszer, amely javítja a mikrokeringést, támogatja a legkisebb véredények vérkeringését. Ezáltal a test sejtjeinek teljesítőképessége javul, növekszik a szervezetben az oxigénszint, az ATP molekulák termelődése növekszik, azaz az energia átvitel a sejteken belül, ami hozzájárul a fájdalom csillapításához, a szervezet öngyógyító képességének növeléséhez és a gyulladások csökkentéséhez. A BEMER terápiával olyan módon tudunk a kiserekben lévő vérkeringésre hatni, ahogy sem gyógyszerrel, sem fizikai munkával, sem tornagyakorlatokkal, vagy különleges étkezéssel sem tudnánk. Az ép mikrokeringés támogatja az immunrendszert és megvéd a betegségektől. A fizikai érterápia rendszeres alkalmazás esetén hatékonyan véd az egészségügyi problémákkal szemben és támogatja a szervezet öngyógyító és regenerációs folyamatait.

Alkalmazási területek

-reuma, arthrosis, arthritis,

-vérellátási zavarok, trombózis megelőzése, érszűkület

-vérnyomás problémák

-alvászavarok

-bélproblémák, anyagcserével kapcsolatos zavarok

-meddőség

-Autizmus, ADHD

-Neurológiai problémák

-asztma, allergia

-bőrproblémák, lábszárfekély

-cukorbetegség

-csont- és sebgyógyítás

-fejfájás, migrén

-fizikai és szellemi teljesítménynövelés

-fog-, ínybetegségek

-fülzúgás

-immunrendszer erősítés

-különböző idegi eredetű fájdalmak

-mozgásszervi fájdalmak, problémák

-menstruációs zavarok

-potencia zavarok

-stressz

-sportsérülések rehabilitációja

-szédülés

-betegségekből való felépülés gyorsítása (akár post-Covid)

„Erkölcsi kötelességünk hirdetni a BEMER terápiát, mivel nagyon sok poszt-covidos beteg várható, akiket nem tud az egészségügyi ellátórendszer felvenni.” – mondta Prof. Dr Sandra Sándor a Honvéd kórház főorvosa mai előadásában.”
És még sok kutató, orvos szerteszét a világban folytatja a tanulmányait a készülék érrendszerre, immunrendszerre kifejtett jótékony hatásának vizsgálatában. Sportolók, mozgásszervi problémákkal küszködők könnyebbülnek meg és lesznek még eredményesebbek általa.

Hogyan segít a BEMER?

 • 30 – 60%-al növeli a kognitív funkciókat
 • növeli az agy általános vérellátását és keringését
 • növeli az agy oxigén szintjét
 • csillapítja a fájdalmat
 • támogatja az immunrendszert
 • csökkenti a stresszt, relaxál
 • növeli a tápanyagok felszívódását
 • a mikrokeringés beindulásával megtisztulnak a sejtek
 • növekszik a szervezet energia szintje, a mentális öszpontosítás

Számos betegség hátterében a mikrokeringés zavarai állnak.

A COVID-19-nél több ok miatt alakul ki a mikrokeringési elváltozás. A megfelelő mikrokeringés nélkül szervezetünkben semmilyen regenerációs gyógyulási vagy helyreállítási folyamat nem lehetséges. 

Ha kevés a „sejttápláló” kapilláris, az arteriális oldalon egyes sejtcsoportok táplálása elégtelen lesz és ez a szükséges energia termelés (ATP) csökkenéséhez, azaz a sejt funkciók csökkent működéséhez vezet.

Ha a véna rendszer károsodott – az elszállító oldalon létrejövő zavarok miatt – a sejtekben túl sok anyagcsere termék halmozódik fel és ennek következtében az érintet szövetek (szervek) funkciója romlik.

A zavart mikrokeringés rendezése, az egyéb kezelések mellett, rendkívül eredményes BEMER terápiával.

Az arteriolák és a venulák vasomocióját sajátos BEMER jellel lehet stimulálni, aminek következtében helyre áll a mikrokeringés.

ÉVEK ÓTA ÚTTÖRŐ A MIKROKERINGÉS TERÜLETÉN

A BEMER Int. AG-t 1998-ban alapította Peter Gleim. A liechtensteini Triesen székhelyű vállalat a fizikai érterápia szabadalmazott kezeléseit forgalmazza. A BEMER nem csak ezeken a területeken piacvezető és az innovációban élenjáró cég. Folyamatosan fejleszt új kezelési módszereket, amelyeket a piaci érettségig dolgoz ki.

Ezzel együtt a BEMER Int. AG a világ 40 országában rendelkezik képviselettel. Magyarországon is. A Bemer Magyarország a közvetlen szakértékesítőkből álló kiterjedt hálózatán keresztül forgalmazza az évek során kipróbált termékcsaládjait.


Ha:
-szeretnél többet megtudni erről a terápiáról, kezelési mechanizmusáról,
-szeretnéd kipróbálni
-szeretnél kezelésekre jönni
-szeretnél otthonra bérelni készüléket
-szeretnél a családodnak venni egy készüléket
Akkor hívj bizalommal!
Szommer Gabriella

https://szommergabriella.bemergroup.com/hu_HU/human-line/kezdolap


+36304126177

 • Warranty2 + 1 év garanciaEgy további év garanciát ajándékozunk Önnek. Az Ön 2 éves garanciája automatikusan meghosszabbodik 3 évre. Természetesen az Ön számára további költségek nélkül.
 • ServiceVevőcentrumA BEMER Vevőcentrum révén a lehető legjobb ügyfélszolgálatot nyújtjuk az összes gyakorlati kérdéshez és a BEMER termékcsaládjával kapcsolatban.
 • CertifiedTanúsítottA Bemer termékek előállítása és fejlesztése nemzetközi szabványoknak megfelelően, rendszeres ellenőrzés mellett történik.
 • DesignRed Dot Design DíjA red dot Design Díjjal kitüntetve a termék formatervezésének kiemelkedő vizuális, funkcionális és ergonomikus minőségéért.