Vélemények

2020. február végétől augusztusig beszámoló:
„CRMO-nak hívják ezt a betegséget amit nemrég diagnosztizáltak nálam. Azt mondták hogy ez egy vissszatérő gyulladásos betegség ami legtöbbször a csöves csontokat érinti de jelentkezhet más csontokban is. Legelőször Győrben  voltunk idegsebésznél aki csináltatot egy MR viszgálatot ami kimutattta hogy van valami a 10 – 11. csigolyámon de nem tudták pontosan mi ez. Több orvos és vizsgálat után vissza kellett mennük a reumatológushoz aki elmondta hogy megnéztek minden leletet és mindent kizárva CRMO a diagnozis amire kaptam gyulladáscsökkentőt illetve mellé gyomorvédőt és D vitamint.
Azt mondta a reumatológus hogy próbáljam majd elhagyni a gyulladáscsökkentő gyógyszert(Apranassz) de nem tudtam mert 2 nap után ugyanúgy visszatért az az elviselhetetlen fájdalom. A mozgásom lecsökkent, alig tudtam emelni a lábam, alig tudtam menni.
Miután nálad voltam már az első alkalommal éreztem a változást amikor kijöttem tőled, nem tudom megmagyarázni miért, de azt éreztem hogy jó uton vagyok sikerül majd változást elérnem a segítségeddel. Az első alkalommal amikor mondtad, hogy még 4 napig szedjem a gyógyszert és utána próbáljam meg elhagyni, utána egy pici fájdalmat még éreztem, de a görcsök  teljesen elmúltak és már akkor éreztem a Schüssler sók, az esszenciális olajok  és a Magnézium-probiotikum együttes táplálék kiegészítő jótékony hatását valamint az étrend megváltoztatásával járó jótékony hatásokat- sokkal jobban éreztem magam. A  kezelésed 2 alkalma után már elmúlt az a pici enyhe fájdalom is amit éreztem még az első alkalom után és egyre jobban éreztem magam. Eltünt a fájdalom, sokkal könnyedebben tudtam mozogni és olyan dolgokat is megtudtam csinálni mozgás terén amit korábban nem pl. egy egyszerű cipő bekötést is, ami korábban fájdalommal járt, mert nem tudtam lehajolni. Azóta amióta nálad voltam és szedem az olajakat a sókat és a magnéziumot valamit az étrend változás óta  nagyon jól érzem magam hála Istennek, nincsenek fájdalmaim könnyen mozgok a gyógyszert is el tudtam hagyni, ami számomra fontos volt – tényleg megszüntek a panaszok nem gondoltam volna hogy ilyen hamar ilyen változást fogok elérni illetve megtapasztalni a segítségeddel.🤗 Amikor mondtam hogy a pakolás miatt picit megint éreztem azt,hogy összehúzza a görcs a hátam és megkerestelek utána a tanácsaidat megfogadva 2 nap alatt elmúlt az is.
De nem csak ebben érzem a változást : én nagyon éber alvó voltam nem tudtam kipihenni magam rendesen, nem éreztem azt, hogy kipihent vagyok, de most azt érzem, hogy sokkal jobban alszom ezáltal kipihentebbnek érzem magam😊
Június:
A vérvizsgálat eredményeim nagyon jók lettek, a vas értékem is rendbe jött és ez azért is meglepő, mert veleszületett vérszegénységem van-elvileg,  az orvos is azt mondta, hogy folytassam azt, amit csinálok, mert minden értékemen látszik a jelentős javulás.
2020.augusztusi visszajelzése:
Köszönjük a tanácsod: anyának segített a Beautiful Collagen. Nem érzi már azt, hogy fel lenne puffadva meg nekem is jó. Az olajat már csak 2 naponta szedem aminek örülök meg annak is hogy ennek ellenére is jól érzem magam, úgyanúgy sportolok, amennyi jól esik, a magnéziumot minden nap szedem, azt érzem hogy nekem az nagyon jót tett ,a gyomromnak is és az étrendet az nagyon betartom, odafigyelek arra, hogy mit eszek, igyekszem sok gyümölcsöt meg zöldséget enni, így összeségében örülök, hogy jól vagyok, hogy nincsenek panaszaim.”
Bokor Vivien 22 éves
„Valamikor 2017 késő őszén vettem észre, hogy valami nagyon nem stimmel a jobb vállammal. Nem tudtam nem észre venni, hiszen iszonyatos fájdalom gyötört éjszakánként, nappal pedig bármilyen kicsit gyorsabb mozdulat jajgatásra késztetett. Emlékszem, amikor séta közben Jack kutyám normál módon irányt változtatott, és elindult – azt hittem kiszakadt a karom, a fájdalomtól elsötétült a világ és összeestem a hegyen…. Amikor nagy nehezen összeszedtem magam, be kellett vallanom magamnak, valami nagyon nem stimmel.

Vadul kezdtem kutatni, mi lehet a gond (izomtérképek, esetleírások, gyógytornászok, orvosi centrumok oldalain, beszéltem is egy ismerős ortopéd orvossal és egy gyógytornásszal).

December elején mentem el a háziorvoshoz, addigra a karom mozgatása szinte lehetetlenné vált. A jobb vállam befagyott. A háziorvos azonnal ortopéd orvoshoz küldött, hozzátéve, hogy készüljek a hosszas gyógyulásra és a kemény fájdalmakra – ő csak ezt tudja enyhíteni, ,kül. erősségű fájdalomcsillapítókat írt fel…

Saját felelősségre úgy döntöttem bal kezembe veszem a saját gyógyulásomat, Energiával dolgozom magam is, most viszont tudtam, hogy itt az ideje, hogy külső segítséget kérjek és elfogadjak.

Aztán, ahogy az utamon már megfigyeltem sorra jöttek a segítők. Decemberben rábukkantam a tudatos jelenlét sématörő megoldásaira, Majd következő segítőm A csontkovács lépett a képbe, kíméletlenül tett helyre ….Az első alkalom fizikai frissülésénél a lelki oldódás volt erősebb, a második alkalommal azt hittem nem élem túl, de persze biztonságos közegben és főleg értő kezekben voltam, és elkezdett mozogni a vállam. A harmadik alkalom egy finom megerősítése volt, hogy a folyamat jó irányt tart.

És ekkor találkoztam Gabival. Anélkül, hogy mélyebben ismertem volna a módszerét, ahogy az nálam lenni szokott egy időpillanatban megérkező információ, azonnali reakció és már találkoztunk is. Az grátisz , hogy a hely ahol fogadott, olyan csodás békés érzést sugárzott felém, amit a lényéből áradó földöntúli figyelem csak tetézett, hogy szikrányi kétségem sem volt, a legjobb kezekben leszek.

Érdekes és jelentőségteljes számomra, hogy ő az első olyan segítő, aki keveset beszél és akinél megtapasztalhattam hogyan kapcsol és kapcsolódik egy különleges energiaállapotba. A lényével hat. A kezelés utáni nyugodt, megfontolt, tudatos közlései roppant támogatóak és találóak.

A kezelés szavakkal nehezen leírható, hiszen egy érdekes, éber és mégis átváltott, nyugvó helyzetben éreztem magam. A feltörő gondolataimat sikerült meg-megállítanom, és tudatosan figyelni arra, amit érzek. Voltak nyugalmasabb pontok, és volt iszonyat zaklatottság, amikor a bennem felszakadó érzéshalmaz belső sírásként rázta a testem – én meg csak figyeltem. A karom, vállam fájdalma a kezelés bizonyos szakaszában súrolta az elviselhetőség határait (mindenféle fizikai ráhatás vagy szó nélkül) és miközben egy furcsa kép jelent meg— egy örvény, mely a mélybe akart rántani…. nagyon féltem, emlékszem, de arra gondoltam, ha ez az akarat és leránt, akkor mennem kell… ahogy ezt megéreztem, a kép eloszlott a vállamból a fájdalom kiúszott…

A karom könnyű, és az eltelt pár napban is rendszerint ezt érzem.

Az útravalóul kapott tanácsokat betartva finoman (végre nem erőből és akarattal mozgatom át a vállam, karom) haladok.

A legtisztább jóérzéssel ajánlom Gabit szeretettel. Összetett, integrált tudású, lelkiismeretes szakember. Vagy egyszerűen egy földre szánt Angyal. Kinek, hogy tetszik ” Molnár Tímea Bécs

„A kisfiunk jelenleg 14,5hónapos. 10hónapos volt amikor próbálkozott a felállással,járással. Tudom, hogy ez viszonylag korai, de ez a probálkozás egyetlen este tartott. Nem esett el sőt élvezte, tapsolt és mi is nagyon örültünk az ő örömének. Azonban valami mégis történt vagy nem volt elég önbizalma, én utobbira gondolok. Próbáltuk őt megerősíteni. Vettünk hulla hopp karikát azzal sétáltunk, mutattam neki, hogy fogja meg a bútorokat, a falat de sajnos ö csak a kezünk után nyúlt. Eléggé elkeseredtem mert kifogytam az ötletekből, amikor az egyik csoportban olvastam Gabriella munkásságáról. Már hallottam ismerős anyukától akinek a kisfiának segített így gondoltam próbáljuk meg. A mozgásfejlődése során ez a fajta terápia volt az első amit kipróbáltunk. Elmondtam a férjemnek, hogy szeretném ha Marci találkozhatna Gabival és ő is megerősítette a megérzésemet, hogy szüksége van egy kis segítségre. A terápia után kérdezte, hogy hogy viselte Marci sírt-e a tornán. Én akkor mondtam el neki mi is történt valójában. Azért csak ekkor mert ő nem nagyon hisz az ilyen terápiákban. Meglepődött 🙂 de azt mondta jó meglátjuk. Gabriellát már elsö benyomásra nagyon barátságosnak éreztem. Szerintem a szülői benyomás is fontos, hiszen a gyermekünkről van szó. Úgy vettem észre, hogy nemcsak én hanem Marci is szimpatikusnak találta Gabit. Gabriellán látszott, hogy ért a gyerekek nyelvén. Mosolygott és beszélt Marcihoz. Közben engem is kérdezgetett a babavárás, szülés , mozgásfejlődés körülményeiről. A kezelést abban a pózban végezte ahogy Marci épp szerette volna. Volt, hogy fekvés, állás vagy szopizás közben 🙂 Az én kisfiam úgy gondolom nagyon ügyes volt, néha egészen hosszú percekig nézett maga elé és el is fáradt az egy órás kezelés során. Sokat aludt aznap.
Ez egy keddi nap volt. Két nap múlva, csütörtökön én épp a fürdőben voltam amikor hallom, hogy a férjem felkiált, hogy „Marci téged elvarázsoltak! ” 🙂 🙂 😉 Kérdeztem, hogy mi történt és megmutatták, hogy újra próbálkozik és most magabiztosabban feláll és lépked mint 10hónaposan. Nagyon boldogok voltunk mind a hárman. Én duplán is mert a párom arcán is láttam az örömöt amit Gabinak köszönhetünk. A férjem ekkor elmondta, amit én is tapasztaltam kedd óta magabiztosabbnak érzi Marcit ahogy a játékaiért nyúl, ahogy mászik, összeszedettebb lett. Kaptunk két gyakorlatot ami naponta ismétlünk. Nagyon hálásak vagyunk Neked amiért megerősítetted Marcit ❤” (Mária Bécsből)

„A beszámolóm a szerdai kezelés után a következő: amikor is a bal lábamat sokáig kezelted.Csüt fájt a bal lábam, sántikáltam néha, úgy jobb volt, szóval a „csak” kranió mozgatás óriási hatást váltott ki.Este örültem is, hogy streching van, arra elmentem, olyan gyakorlat is volt, amit mutattál. Totál eltűnt az a jellegű fájdalom, (kicsit kardióztam is) és mára szinte nem érzek különbséget a két lábam között, mint általában eddig, „kiengedett”  a bal lábam is.Köszönöm!!” (Andi)

„Úgy gondolom ez a tudás hasznos lehet a továbbiakban is (hiszen ezzel múlt el korábban az idegesítő füldugulásom, most pedig a kettős látásom szűnt meg!) tehát biztosan jótékony, pedig kissé szkeptikusan hallgattam az előadást de rövid idő alatt átértekelődött bennem minden mert saját magamon is ereztem a hatását.” (Dia az 1. tanfolyam után)

„Képzeld, a második szint elvégzése után elmúlt a lumbágóm, amitől már 21 éve szenvedtem…! Először csak arra gondoltam, hogy egy kicsit könnyebb lett, a derekam nem fáj annyira, de ez hamarosan úgyis elmúlik és jön újra a jól ismert fájdalom. Azóta egyáltalán nem fáj a derekam! Jó, a karácsony előtti otthoni takarítás – rendrakási mizériában persze, hogy éreztem, de hát az meg sem közelítette a korábbi állapotot. 10 C fok alatt már a kínok-kínját álltam ki és alig tudtam mozogni, emiatt gyűlöltem a hideget/telet és most semmi bajom. Miután a kettős látásom megszűnt az első foglalkozás után (csak az óralap szerinti 10 óra magasságában tapasztalom, az meg kit érdekel, ha valami érdekeset látok, akkor odafordulok és megnézem szemből) már voltam Esztergomban oktatóval vezetni és jól ment, hamarosan „élesben”/önállóan is fogok vezetni. ” (Dia a 2 tanfolyam elvégzése után)

„Kedves Gabi! Szeretném Neked megköszönni a tegnapi kezelést. Nagyon régen aludtam ilyen mélyen, szép álommal fűszerezve és kisimultan, boldogan ébredtem. ” (Mária)

„Autista kisfiam a kezelések után elkezdett tagoltabban és érthetőbben beszélni. Nyugodtabb, nyitottabb, kiegyensúlyozottabb lett.”

” A szívidegesség panaszaim 3 kezelés után elmúltak” (István)

„A kezelés első időszakában erősebben éreztem a testem fájdalmait,  ami az én esetemben egy öröm is volt, mert deréktól lefelé nem éreztem igazán semmit a balesetem óta (részleges bénulás). Aztán egyfajta ellenállás alakult ki bennem, ahogy kezdtem volna jobban érezni magam, és minden kezelés után-de már alatta is- hányingerem lett és egyfajta váladékot köhögtem ki. 3 hét szünetet tartottunk a kezelésben és e közben javult az étvágyam és a testem elkezdett jelezni, hogy élni akar. Ettől kezdve a kezelések már nem okoztak rosszul létet, hanem minden alkalommal jóízűen elaludtam és éhesen ébredtem fel. A karommal most már fel tudom valamennyire húzni magamat, és érzem, hogy jön vissza az életerőm. Mély belső folyamatok indultak meg bennem, ami által felismeréseket teszek nap, mind nap. Tudom, hogy nemsokára lábra fogok állni ismét.”( több hónapja ágyban fekvő gerinc sérült ffi)

„Szeretnék megosztani egy személyes történetet. Jakab fiammal baleset történt az iskolában. Játék közben eltalálta a felső ajka és az orra közti részt egy repülő lábas. Vérzett az orra a szája, és hatalmasra duzzadt az ütés helye. Amikor leapadt a duzzadás , Jakab fél arca nem mozgott, nem pislogott és nem tudta csak félmosolyra húzni a száját. Elvittem Szommer Gabihoz ,aki megkezelte a Craniosacralis Biodinamika terápiával, és engem is megtanított néhány fogásra,amit gyorsan és kônnyedén sajátítottam el. Mãr az első kezelés is hozott változást. Miutãn egy hétig mindennap én is kezeltem Jakabot, teljesen meggyógyult. Mosolyog, pislog egyszerre mindkét szeme, kisimult ês vidám lett. Hálás köszönet ezért a csodás egyszerű de nagyszerű módszerêrt,ês a gyógyulásért, Jakabnak ,Gabinak,a módszernek, és magamnak! Szeretettel ajánlom ezt a módszert minden gyógyulni kívánó embernek! Szeretettel! Halász Anita”

>”Arnival 8 hósan kerestük fel Gabit craniosacralis kezelés miatt. A problémánk az volt, hogy kisfiúnk csak feküdt mint egy csecsemő hanyatt, egész nap. 6 hetes korától dévény, gyógytorna, neurológus, tsmt, összesen 8 szakember látta de semmi fejlődés. Az egyik gyógytornász ismerősünk ajánlotta a craniot. Így hát elmentünk a Gabihoz. Már 1 kezelés után megszünt a gerinc melletti izom behúzódása, ami miatt úgy nézett ki, mintha gerincferdülése lett volna és lazábban mozgott a kisfiúnk. Második kezelés után elkezdett forogni, bejárta így a lakást. Ferde nyak miatt is aggódtunk, hol jobb hol bal irányba biccentette,időjárásváltozás, növekedési ugrás stb-kor. 4 kezelés után nem tért vissza a ferde nyak! Egy csoda történt. Összesen 7 kezelésünk volt, hetente egy. 11 hónaposan kúszni kezdett, rá 2 hétre szabályosan mászni. Nagyon szépen utolérte magát és semmi sem maradt ki.”>Szívből ajánlom mindenkinek, egy igazi csoda! Ráadásul kellemes,nyugodt légkör és nem utolsó sorban nem sír a gyerek. 😊” Sógorka Veress Andrea

” A SMR hengerezéssel végzett gyakorlatok már az első alkalom alatt és után nagyon nagy változásokat hozott be a mozgásszervi problémáimban. Gerincsérvem van, amit nem kell még műteni, de egy alkalommal alig tudtam megmozdulni, ezért kórházba kellett mennem. Szinte nem tudtam lépni, minden mozdulatra erős fájdalmaim voltak. A kórházban feküdtem két hétig, és kaptam rehabilitációt, ami sokban segített, de egy ismerősöm javaslatára kerestem fel Gabit, aki az állapot felmérés után kezdte el velem ezeket a gyakorlatokat. Odafigyelő türelme és finomsága nagyon kellemes volt számomra, és éreztem, hogy biztonságban vagyok. A gyakorlatok eleinte néha fájdalmat okoztak, de bíztam benne és mivel figyelt rám, ezért pontosan csak annyit gyakorlatott végeztetett, amennyit akkor a testem maximálisan meg tudott csinálni. Folyamatosan éreztem a lábaim, derekam ellazulását és feltöltődését már az első alkalommal.  Mikor befejeztük sokkal könnyedebben és biztosabban álltam a lábamon, nagyon örültem. Ezután kaptam egy érintéses kezelést is, amivel éreztem, hogy teljesen megnyugodtam. Örömmel vártam a következő alkalmat és minden alkalom után csodálatos változásokat tapasztaltam a testemen és az életem több részén.  6 alkalom után már csak akkor megyek vissza Gabihoz, amikor a stresszt nehezen kezelem, a járásom biztonságos lett, a derekam rendben van (tornászom otthon is azóta). Nagyon örülök, hogy megismerhettem Gabit és a kezeléseit! Ildikó

„Motoros balesetet szenvedtem. Esés után nekiütődtem egy sziklának, ami következtében kiugrott a vállam. Felkelés után visszatettem és bár fájt nem mentem orvoshoz egyből. Mikor hazajöttem a kirándulásból még is elmentem orvoshoz, mert folyamatosan fájt, aki kenőcsöt, gyulladáscsökkentőt adott rá. Miután ez sem segített, ezért elmentem egy klinikára, ahol akupunktúrával és valamilyen manuálterápiával is kezeltek, de sajnos a fájdalom minimálisan csökkent csak. Pihentettem pár hétig, de a munkám miatt igazán nem tudtam (burkoló, festő vagyok), ezért ezzel a fájdalommal és a könyökömbe kisugárzó és látható izomrángásokkal éltem. A balesetem után kb. fél évvel ajánlotta egy masszőr Gabit, aki megkezelte az egész testemet, mert elmagyarázta, hogy a kötőszöveti hártyaréteg(fascia) egy egész egység, amiben történt nekem is a sérülésem és az egészet kell kezelni ahhoz, hogy igazán ki tudjon oldódni. Többet foglalkozott persze a vállammal, kezemmel, lapockámmal, de a fejemet is érintette. Egy részem ellazult, de a kezelés végén mikor megkérdezte, hogy hogyan érzem magam, azt kellett mondanom, hogy borzasztóan felerősödtek a fájdalmaim. Rákezelt még egy kicsit ezután, de azt mondta, hogy ez bizonyos esetekben normális, mert a szöveti réteg most új helyre került, átrendeződött az izmokhoz képest és emiatt még fájhat. És van olyan, hogy gyógyulási krízis. Felajánlotta, hogyha másnapra nem csökken a fájdalom, akkor menjek vissza hozzá ingyen kezelésre, mert akkor még rádolgozik. Egész este nagyon fájt, igazából nem örültem a kezelésnek emiatt. Másnap reggel a felkelés után örömmel vettem észre, hogy a fájdalom teljesen lecsökkent, még az előző állapotomhoz képest is! Rám írt Gabi, hogy hogyan vagyok és akkorra már szinte nem is éreztem a fájdalmat! Egy hét alatt, mire eljutottam hozzá megint ,a rángás teljesen megszűnt a karomban és a fájdalom is elmúlt. Még 2 kezelést adott ezután, és megtanított a hengerekkel való és a kezem, vállamat ellazító gyakorlatokra, amikkel otthon karban tudom tartani magamat.  Azóta is motorozok folyamatosan és tudom végezni a munkámat. Mihály”