Craniosacralis Bodywork® workshop 1-2-3-4-5-6 modul

Első modul:
Budapest: 2023. 09. 09-10

Sopron:  2023.10.07-08

Második modul:

Budapest: 2023. 10.14-15

Sopron: 2023. 11.04-05

Harmadik modul:

Budapest: 2023. 11.18-19

Sopron:  2023. 12.02-03.

Negyedik modul: 

Budapest:

2023. 05.20-21.

2023. 12.09-10

Sopron:

2023.06.19-20.

2024. 01.06-07. 

Ötödik modul: 

Budapest: 

2023.06. 10-11.

2024. 01. 20-21

Sopron: 2024. 02. 03.-04.

Hatodik modul (Öngyógyító tréning):

Budapest: szervezés alatt

Sopron: szervezés alatt

 

2011. óta tartok Craniosacralis Bodywork ® képzéseket Magyarországon és külföldön, amelyek egymásra épülő modulokból állnak, kiscsoportos létszámmal..

Ez a képzés bár a craniosacralis rendszeren való munkára épül, még is egy általam kidolgozott módszer kibővítve a modern fascia kutatásokkal, a pillanatban levés(Jelenlét) erejével, a quantum fizika törvényeivel, a valódi együttérzés és érintés erejével, fascia mozgásterápiával.

Egy Öngyógyító lehetőség, ami számunkra és a társaink számára is elindíthat belső folyamatokat, változásokat.

Az érintés, mint technika a craniosacralis és biodinamikus, a Forráshoz kapcsolódó gyógyításról szól, ami valójában egy Életút, egy Önmegismerés folyamata, egy Belső Alkímia. Foglalkozunk a testtel, fizikai mozgásos gyakorlatokon keresztül és ugyanúgy a tudatunkkal, mentális gyakorlatokon keresztül. Megtanuljuk mi a valódi együttérzés, hogyan tudjuk ezt a mindennapokban gyakorolni, és a másokkal való segítésben. Megismerjük a Jelenlét hatását, a lelassulás fontosságát és az okok nem kutatásának hasznosságát.  Csak akkor fogunk egymás gyógyításával foglalkozni, amikor már azok az alapok megvannak, ami szükséges ahhoz, hogy lássuk a másikat, elfogadóak és türelmesek tudunk lenni. Ezért csak olyanoknak ajánlom a képzést, akik nem egy technikát szeretnének megtanulni, hanem a valódi gyógyulást, gyógyítást, mégha az lassabb folyamat is esetenként.

A modulok anyagai:

-Lelassulás

-Jelenlét fogalma, gyakorlatok

-Testben levés-mi az, hogy nem vagyunk a testünkben?

-Egész-rész viszonya a gyógyításban

-Mi a holisztikus egészség fogalma?

-Mire jók a gyógyítási technikák? Kell e technika?

-Hogy érzékelem magamat, érzékelem egyáltalán magamat?

-Szemlélődés gyakorlatai

-Érintem magamat-mit érzékelek?

-Testintelligencia fogalma-újrarendeződünk?

-Gyógyulni akarok vagy gyógyítani? Ki az a gyógyító?

-Craniosacrális rendszer fogalma, gyakorlatok a rendszer érzékelésére, modulonként változó fogások:

-Fascia-kötőszöveti háló elmélete-gyakorlatok az érzékelésére- fascia vonalak Tom Myers alapján, ezen való munka

-Miért a finom érintés? Hogy kapcsolódik az idegrendszer össze a fasciával? 

-Fascia fitness/Bodywork mozgásos bevezető gyakorlatok

Modulok:

1. Az érintés alapjai-határok, szemlélődés a kezelések folyamán: gyakorlatok-Craniosacralis rendszer megismerése-Biodinamikus-mechanikus rendszerek az érintésben, mozgásban-fascia alapok-fascia érzékelés, ellazítás gyakorlatok-medence, rekeszizom, mellkas, lapocka kezelése, egyensúlyi állapotok a kezelésben, fascia ellazítása a mozgás által: bevezetés a Fascia Tréningbe.

2. Mélyfascia kezelés biodinamikus megközelítésben: fókuszban a psoas, rekeszizom alatti területek, gyomorszáj, gerinc csigolyák végig, Öreglyuk körüli fascia feszültség mentesítése és a craniosacralis folyadék (CSF) érzékelése, a duracső és a Vagus Nerve (Bolygóideg) felszabadítása, Rész-egész viszonya a kezelés folyamán, Fascia Bodywork mozgásos gyakorlatok  ( előfeltétele az 1-es képzés elvégzése)

3. Koponya csontok felszabadítása a craniosacralis rendszerben, agyi idegek és a facialis fascia kapcsolata, felszabadítása, Jelenlét mélyebb megtapasztalása a kezelések alatt, Fascia Bodywork mozgásos gyakorlatok ( előfeltétele az 1-2 képzés elvégzése)

4. Craniomandiburális fogások (masseter, pteryogideus izmok, fogíny, fogak, felső-alsó állkapocs) , állkapocs és medence kapcsolatának felmérése, tesztelése, az állkapocs helyzetének kinezio tesztelése és ellenőrzése harapás emelővel, a fogorvosi kezelésekbe való bekapcsolódás jelentősége, hasznossága. A test mély relaxáltsága a szájüregen belüli kezelések által. Fascia Bodywork mozgásos gyakorlatok. (előfeltétele az 1-2-3 képzés elvégzése)

5. A kevesebb több elmélete és gyakorlata. Elmélyülés a kezelések mélyebb szintjeibe. Megáll az Idő-Jelenlét gyakorlása. „Breath of Life” – Hosszú hullám érzékelése a kezelések folyamán.  A kezelés, mint meditáció. (ezt a képzést az 1-2-3 képzés után is el lehet végezni)  Önkezelés gyakorlatai a relaxációban.

6. Önkezelés-öngyógyítás a craniosacralis rendszerben, mentális és szakrális geometriát felhasználó gyakorlatokkal – 1 napos képzés( nem feltétele a többi tanfolyam elvégzése) Bővebben erről itt olvashatsz: 

https://craniomassage.info/tanfolyamok/onkezeles-ongyogyitas-a-craniosacralis-rendszerben-es-mentalis-szakralis-geometriai-gyakorlatokkal/

A tanfolyam modulonként

Magyarországon:

A 2 napos képzések 60000 Ft

Az 1 napos képzések 35000 Ft

Magyarországon kívül:

250 euro/ 2 days

150 euro/ 1 day

amely tartalmazza a jegyzetet, egyéb oktatási anyagot (videók) és a képzés elvégzéséről angol nyelvű tanúsítványt 

Ismétlőknek napi 10 000Ft a hozzájárulás!

Aki a régi tanfolyami rendszerben kezdett és végzett el modulokat, azok egyénileg érdeklődjenek a további modulok elvégzésének feltételeiről.

A jelentkezést a következő emailra kérem küldeni:

gaby@craniomassage.info