Integral Taichi és Chikung gyakorlás Rosemary Wallace Craniosacralis Biodinamika táborában

Integral Taichi és chikung reggeli gyakorlás a Craniosacralis Biodinamika Táborban Kisnyalka mellett. Ismét a világ különböző helyéről jöttünk össze gyakorolni együtt ( Brazilia, Anglia, USA, Belgium, Thaiföld, Spanyolország, Magyarország) és nagyon élveztük!!!

Rosemary Wallace részben Thaiföldön élő Kranioszakrális Biodinamika terapeuta/segítő tanárnőnk először tartott tanfolyamot Magyarországon egy gyönyörű tanyán! A világ több részéből jöttek el hozzánk tanulni a táborba, így szuper nemzetközi csapattal dolgoztunk és gyakoroltunk együtt. A hangulatot növelte a gyönyörű táj, ami körülvett minket, hiszen Pannonhalmától pár lépésre voltunk, és az esti foci meccsek idején volt alkalmunk átruccanni oda is… persze a wifi miatt is (már nehezen vagyunk meg net nélkül…).

Rosemary belső békéje és nyitottsága egyre jobban átitatott minket és kezdtük megérteni az áramlás, követés, nem megítélés, gyengédség, lágyság, nyitottság mélyebb szintjeit is. Jó megtapasztalni azt, hogy vannak olyan emberek, tanítók, akik már olyan mélységben élik az együttérzést, hogy nem tudod nem megérteni és felfedezni a benned rejlő potenciált. Mindenkiben ott van a saját életére vonatkozó lehetőség, amit ki tudunk bontakoztatni…ki előbb, ki utóbb, de eljöhet a perc, amikor meglépjük a saját korlátainkat és merünk ÉLNI.

A tábor bennem is sok új dolgot, érzést szabadított fel, néha azt éreztem, hogy „tesztelnek”-több olyan dolog „jött szembe”, amit meg kellett oldanom-azt hiszem átmentem a vizsgán… 🙂

Fantasztikus még a reggeli-délelőtti gyakorlásaim alatt történtek, hiszen egyre többen csatlakoztak és a végén már kis csapattal csináltam a chikung illetve Integral Taichi gyakorlataimat! Persze ismét angolul tartottam a magyarázást, ami már számomra nem meglepő. Gyakran előfordul, hogy bárhova megyek már magyarul nem is tartok nagyon edzést… de erről majd egyszer mesélek (hosszú történet). A tanulság: „ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegy jön Mohamedhez…” 🙂 (a hegy nálam az USA)

Vár rám Görögország szeptember elején Rosemary Craniosacralis Biodinamika II. táborával !!!