Jön a megfázásos időszak, avagy hogyan erősítsük az immunrendszerünket

Lassan itt a tél, a novemberi ködös idők is beköszöntenek, bár (hála Istennek) még nem olyan gyakran-legalább is felénk….Ahogy az ismerőseimen és pácienseimen is megfigyelhettem a tüdő betegségei kerültek előtérbe és szenvedünk tőle…Igen, a nyári tartalékok (vitaminok, ásványi anyagok, napfény) még lassan ürül, de fel kell készülnünk a változékony időjárás miatt arra is, hogy szervezetünk kicsit összekavarodott(meleg-hideg hirtelen váltása) és nem biztos, hogy úgy tud védekezni, mint régebben. A tüdő betegségei a kínai gyógyászat szerint a fém elemmel kapcsolatosak, amely a tél eleme is…Lezárás és elbúcsúzás a régitől. Ha az asztrológiát nézzük, akkor a Plútó hatása eléggé érdekes mostanában és ez is befolyásolhatja ezen problémánkat…

De hogy hogyan készüljünk fel az immunrendszerünkkel a betegségek ellen, talán ez a legfontosabb…

Pihenjünk többet, mint nyáron és hamarabb menjünk aludni, ha tehetjük és bírjuk aludjunk tovább…

Kezdjünk el inni melegítő, erősítő teákat, mint a gyömbér, csipkebogyó. Végezzünk légző gyakorlatokat, hogy erősítsük a tüdőnket. Végezzünk olyan energetikai gyakorlatokat, amelyek erősítik a tűz elemet, pl. hasi légzés, napüdvözlet a jógából, erőteljes chikung gyakorlatok.

Ételeinkből válasszunk szintén melegítő hatásúakat, mint a köles, gyömbér, zab, chili paprika.

Fogyasszunk természetes vitaminokat, erősítő készítményeket, mint ezüst kolloid, vitamin készítmények.

http://www.suryan.hu/kolloid-oldatok/ezustkolloid.html

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetünkben úgy viselkedik, mint egy második immunrendszer. Rendszeres fogyasztása esetén ugyanis a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel kölcsönhatva aktiválja az immunrendszert, valamint elpusztítja mindazokat a mikroorganizmusokat, amelyek közvetlenül érintkeznek vele.

Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid megfelelő mennyiségben jelen van a szervezetben.

Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyítására is, illetve a gyógyulás elősegítésére. Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon apró ezüstrészecskéket tartalmazó homogén oldat, amelyben az ezüst nagy tisztaságú vízben van eloszlatva.

Nem tartalmaz stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot.
Belsőleg vagy külsőleg egyaránt alkalmazható.