INTEGRAL TAICHI 10 ALKALMAS TANFOLYAM

INTEGRAL TAICHI 10 ALKALMAS TANFOLYAM

Helyszín: LÉTEZÉS ÖRÖME KÖZPONT, Budapest II. Lövőház u. 29.

Időpont: 2013. szeptember 17. 9:00-10:30 , 10 héten keresztül

Az Integral TaiChi egy olyan holisztikus rendszer, mely a 10 mozgásos alapgyakorlaton kívül relaxációs technikát és meditációt is tartalmaz, így egyaránt foglalkozik a testtel, a tudattal és a szellemmel. A 10 mozgásos formagyakorlat a jóga, taichi és chikung energetikai rendszerét egyesíti, azaz integrálja.

A formagyakorlat az Ég gyakorlattal kezdődik, és a Földdel végződik, mivel a kínai tradíció szerint mindennek a kezdete az Ég (Chien) és Föld (Kun) szimbólum, mely bemutatja a Yang és a Yin princípiumát, azaz az univerzum pozitív és negatív polaritását. Az Ég és a Föld forma közötti 8 gyakorlat 8 szimbolikus állatot mutat be: -béka, bivaly, daru, sárkány, főnix, tigris, pillangó és teknős.  A10 forma gyakorlása fokozatosan, lépésről lépésre emeli fel a gerincoszlop mentén az energiát (Chi) a csakrákban, amelyet az indiai jóga rendszerében használnak. Emellett a 7 alap központ mellett a kínai rendszer 3 központján (3 Dantien) is keringeti az energiát, a mozgáson keresztül. A relaxációs gyakorlat segíti testünk ellazulását, a test belső energiájának finomítását és a gondolataink lecsendesítését pedig az egyszerű meditációs gyakorlatokon keresztül megtanulhatjuk kezelni. Idősebbek is könnyedén elsajátíthatják, hiszen a mozdulatokat az egyén fizikai adottsághoz lehet alakítani.

Jótékony hatásai:

  • Megerősíti az immunrendszert, növekszik az egészséges állapotunk
  • Kinyitja a beszűkült látásmódunkat egy szélesebb állapotot felé-szabadság érzete
  • Átalakítja negatív gondolatainkat, így érzelmi érzelmi stabilitást érhetünk el
  • Egyensúlyt teremt a szerveink között
  • Erősíti a szívet és a keringési rendszerünket
  • Félelem nélküliek, nyitottabbak, udvariasabbak és kedvesebbek leszünk.
  • Jóságot,szeretetet és örömet teremt a szívünkben
  • Segít a hangunkkal és tüdőnkkel kapcsolatos problémák megoldásában; megnyitja kreativitásunkat
  • Maximalizálja és harmonizálja a belső energiáinkat, megnyitja a test energia csatornáin levő blokkokatAz Integral Taichi így egy teljes módszert nyújt számunkra ahhoz, hogy a mindennapokban elegendő energiánk legyen, így egészségesek lehetünk, megtanít minket a stressz és különféle érzelmi állapotok kezelésére, testünk tudatos kezelésére és végső soron egy harmonikus, egészséges, szeretetteljes életre.

 A kis létszámú (max. 8 fő) tanfolyam 2013. szeptember 17-én 9:00 kor kezdődik és 10 héten át folytatódik ugyanebben az időpontban. Utána lehetőség van folytatni a gyakorlást a végzettek számára.

 A tanfolyam ára 10 000Ft (1000Ft/alkalom), amelyet max. két részletben lehet befizetni.

Előzetes bejelentkezés szükséges a létszám miatt:

Szommer Gabriella

mobil: 30-4126177

e-mail: gaby@craniomassage.info