Integral Taichi tábor

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.412925805433573.97254.162106033848886&type=3

Megjöttünk a táborból…igen, nehéz a visszatérés, hiszen a hely, ahol voltunk a második otthonom…ott voltam az építésén, és végig követtem az alakulását, ill. követem most is. A tábor hangulatát a Nyitottság és Szeretetteljesség jellemezte, bárki, bármikor csatlakozott be hozzánk ezt érezte, a beszámolók alapján. Sokat nevettünk, és persze izzadtunk a nagy melegben, de a ház kialakítása miatt az éjszakáink kellemesen hűvösek voltak. fantasztikus volt megtapasztalni a másik táborozó csapat (kung fusok) kitartását, mivel minden reggel egy nagy dombon kellett felfutniuk (én nem vállaltam volna….) és jó volt látni, hogy a kínai Mesterünk milyen fantasztikusan teremtette meg számukra az igazi tradícionális hangulatot.
A csapatunk jókat gyakorolta az Integrál Taichi mozdulatait, jógát, body art-ot, így ötvöztük igazán a sokszínűséget. A meditációink-főleg az én vezetésemmel-néha negyed órából elcsúsztak ennek a töbszörösére….de mit tehetek arról, hogy jókat ültem a belső csendemben és elfelejtettem, hogy mások is vannak körülöttem elzsibbadt lábbal….de utólag nem vertek meg….Jó volt a kirándulásunk is Szentkútra, amit igazán ajánlok minden arra tévedőnek, mert csodálatos energiájú hely, csodálatos forrásokkal. A zenélés öröme mindenkit elért , főleg az utolsó estén valami csodálatos hangulat alakult ki, és megszólaltak belőlünk a legszebb hangok dobon, kavalon, énekben, csörgőn…
Remélem jövőre is találkozunk és egyre több emberrel tudjuk megosztani ezeket az élményeket, ami az igazi NYITOTTSÁGról szólnak….